Aylık Araç Kiralama Rehberi

Aylık Araç Kiralama Rehberi

| Gülpar Filo Blog
Aylık Araç Kiralama Rehberi

Kayseri’nin en kaliteli ve güvenilir araç kiralam firması Gülpar Filo ile aylık araç kiralama deneyimi yaÅŸamaya ne dersiniz?

Araç kiralarken uzun dönem araç kiralama avantajlarından yararlanmak istediÄŸinizde çoÄŸu firmanın taahhüt gibi ekstra talepleri sizi zorluyor olabilir. Ancak Gülpar Filo, taahhüt derdi olmaksızın aylık araç kiralayarak tasarruf etmenize olanak saÄŸlıyor. Ä°ster 1 ay ister 12 aylık araç kiralama deneyimi için izlemeniz gereken adımlar aÅŸağıdaki gibidir.

Uzun Dönem Araç Kiralama

Uzun dönem araç kiralamasında her firmanın farklı uygulamaları ve teamülleri olsa da Gülpar olarak sizlere en iyi deneyimi yaÅŸatmayı amaçlıyoruz bu noktada sizden ekstra taleplerde bulunmuyor memnuniyetinizi önemsiyoruz. Uzun uzun kiralayarak hem bütçeden hem de vergiden kar etmenizi saÄŸlayacak aylık araç kiralama talebinizi bizlere ilettiÄŸinizde talebinize baÄŸlı olarak özel bir fiyat çalışması gerçekleÅŸtirilir. Günlük araç kiralamaya göre daha uygun fiyatlarla sunulan teklifte sizi ay anlamında taahhüt altına alan bir süre belirlenmez.

3 ay, 6 ay veya 12 ay gibi tahhüt talep eden firmaların aksine Gülpar Filo aracınızı sadece 1 aylık olarak kiralamanıza yardımcı olur. Araca olan ihtiyacınız sona erdiÄŸinde aracı bize teslim ederek ihtiyaç duymadığınız bir hizmet için ödeme yapmaktan da kurtulursunuz. Gülpar Filo aylık kiralamada sunduÄŸu özgür ortamı ödeme konusunda da ortaya koyar. Hesaplamaları Euro veya Dolar gibi yabancı para cinsinde deÄŸil TL ile yapan firmamız kur dalgalanmaları nedeniyle zarara uÄŸramanıza engel olur.

Aylık Araç Kiralama Ä°çin Provizyon Alınır mı?

Aylık araç kiralamada sizden ekstra alınan tek ücret provizyon ücretidir. Çünkü kiralama aylık bazda gerçekleÅŸtiÄŸi için trafik cezası veya diÄŸer olaÄŸan dışı durumlar için yaklaşık 1000 TL porvizyon lınır. Kredi kartınızdan çekilen bu tutar herhangi bir aksilik olmaması durumunda aylık kiralama sonunda size iade edilir.

Gülpar Filo avantajları ile araç kiralayarak siz de aradığınız kaliteye ulaÅŸabilirsiniz. Üstelik kredi kartı ve peÅŸin ödeme gibi seçeneklerle bütçenize en uygun yöntemi tercih edebilirsiniz. Unutmayın aylık araç kiralama için en mantıklı seçim Gülpar Filo!

DiÄŸer Bloglar